Λογαριασμός Πελατών Χονδρικής

Ο λογαριασμός χονδρικής απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες του χώρου των Car Accessories, των Φανοβαφείων & Συνεργείων, εμπόρων αξεσουάρ και γενικότερα των επαγγελματιών στο χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και του φορτηγού και δεν είναι διαθέσιμος για ιδιώτες. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο B2B έχουν πρόσβαση στις τιμές του βασικού Τιμοκαταλόγου Χονδρικής της εταιρείας που αφορά τους Επαγγελματίες και μόνο. Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τιμές του Τιμοκαταλόγου Χονδρικής με τις συμφωνηθείσες εκπτώσεις σε κάθε ΑΦΜ εφόσον υπάρχουν.

Εγγραφή στο B2B – Αίτηση Λογαριασμού Χονδρικής

Σε περίπτωση που δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος στην υπηρεσία και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση, παρακαλώ πατήστε στο ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ.
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και θα λάβετε στην αλληλογραφία σας ένα email με το username/password σας, καθώς και τον σύνδεσμο της ηλεκτρονικής φόρμας.
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα. Ο λογαριασμός σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί πριν μπορέσετε να συνδεθείτε και να υποβάλετε παραγγελίες με τιμές χονδρικής. Οι λογαριασμοί Β2Β εγκρίνονται τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της εταιρείας μας (από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:30 – 16:30). Ενδεχομένως να χρειαστεί τηλεφωνική επικοινωνία από μέρους μας για λόγους επαλήθευσης των στοιχείων σας.
Όταν θα εγκριθεί το αίτημα σας θα λάβετε ειδοποίηση στο e-mail σας ότι ο λογαριασμός σας έχει τώρα δημιουργηθεί. Τώρα με το username σας και τον κωδικό σας μπορείτε να συνδεθείτε στο B2B.