Η Εταιρεία

Autoline Α.Ε.

40 Χρόνια κοντά σας!

H Autoline Α.Ε. είναι εισαγωγική – εμπορική εταιρία χονδρικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων. Iδρύθηκε το 1978 στην Θεσσαλονίκη, σε μια εποχή που ο χώρος αυτός είχε αρχίσει να διαφαίνεται και να παρουσιάζεται πολλά υποσχόμενος. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια απ’ τις πιο ανταγωνιστικές, ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της.

Η εταιρία εισάγει απ’ τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων, των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Η Autoline A.E. διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή. Η ειδική ομάδα marketing εξετάζει κάθε φορά τις ιδιαιτερότητες της αγοράς και του κάθε πελάτη χωριστά και ανάλογα προωθεί προϊόντα για την άμεση ικανοποίηση του.

Ανταποκρινόμενη στις τεχνολογικές ανάγκες της ψηφιακής εποχής, η Autoline A.E. συνδέεται μαζί σας μέσω του ανανεωμένου site της μέσω του συστήματος “Business to business” και δίνει σε πελάτες χονδρικής πρόσβαση σε τιμές και τη δυνατότητα πραγματοποίησης on line παραγγελιών εύκολα και απλά!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσωπικό κωδικό πρόσβασης και να αποκτήσετε τα μοναδικά οφέλη που δίνουμε στους πελάτες μας!

Υλοποιώντας το επιχειρηματικό πλάνο, με βασικό άξονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών της αγοράς και με σύγχρονη ευέλικτη φιλοσοφία σε επίπεδα οργάνωσης και εξυπηρέτησης, συνεχίζουμε το έργο μας και σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας, στο 3ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, έναντι Β’ Πύλης λαχαναγοράς.